Directori d’empreses

AUTODESK S.A

infospain@autodesk.com                                      www.autodesk.es

Constitución 1, Planta 4 – 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) · telf. 902 121 038

Autodesk porta 23 anys invertint en persones, software i tecnologia per ajudar als clients a fer realitat les seves idees — a competir i guanyar.
Autodesk és avui una empresa de software totalment diversificada que ofereix solucions específiques per crear, gestionar i compartir actius digitals. La nostra comunitat està formada per més de sis milions d’usuaris, quatre socis estratègics globals (Microsoft, Intel, Hewlett-Packard i IBM) i 2.500 desenvolupadors. Ens uneix el mateix esperit amb el qual es va fundar la nostra empresa: innovació que condueix a l’èxit real. Percebrà aquest èxit en els assoliments dels nostres fidels clients, que inclouen totes les empreses Fortune 100 i el 98% de les empreses Fortune 500.

AXA OBRAS E INFRAESTRUCTURAS S.A

lleida@axa.es   www.acsa.es

Alcalde Pujol, 4 – 25006 Lleida · telf. 973 70 610

BAIXBUS

                        vcanosa@baixbus.com                                www.baixbus.cat

Mohn, SL: Migdia, s/n – 08840 Viladecans (Barcelona)                                     

Oliveras, SL: Rafael Barradas, 22-32 – 08908 l’Hospitalet Ll. (Barcelona)     

 Rosanbus, SL: Martí Codolar, 25 – 08902 l’Hospitalet Llob. telf. 902 023 393

Les empreses d’autobusos Mohn, SL, Oliveras, SL i Rosanbus, SL presenten, al territori del Baix Llobregat i l’Hospilatet, la seva oferta de transport des d’una única plataforma comercial, agrupada sota la marca Baixbus. Es tracta d’una nova identitat corporativa que marca l’inici d’un nou període de millora i modernització del servei i de capacitat d’adaptació a les creixents necessitats de mobilitat que demanda la societat actual. Es pretén impulsar una oferta de transport més competitiva i més sensible als canvis i requeriments del nostre entorn. Exploten una xarxa que en l’actualitat dóna servei a 17 municipis de la Regió Metropolitana de Barcelona i que, superat l’any 2011, ja suma més de 35 milions de viatges.

BIMSA

cherrera.bimsa@bcn.cat                www.bcn.cat/bimsa

Bolivia, 105 3a i 4a puerta – 08018 Barcelona · Telf. 93 303 41 70

BANC SABADELL -SABADELL PROFESSIONAL

info@bancosabadell.com                www.bancosabadell.com     www.sabadellprofessional.com

Plaça de Catalunya, 1 – 08201 Sabadell (Barcelona) · telf. 902 383 666

Banc Sabadell és el quart grup bancari espanyol, integrat per diferents bancs, marques, societats filials i societats participades que abasten tots els àmbits del negoci financer. Sabadell Professional és la unitat de Banc Sabadell especialitzada en col·lectius professionals.
Banc Sabadell desitja oferir les millors solucions financeres als seus clients: professionalitat, voluntat de servei i qualitat. Solucions financeres eficients i a la mesura dels professionals.

BASF Construction Chemicals, españa s.l

miquel.fite@basf.com                          basf-cc@basf-cc.es                        www.basf.es

Carrer del mig 219- 08907- L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona) · telf. 93 261 62 53

BASF és una empresa dedicada a la investigació, desenvolupament, fabricació, comercialització i assessorament tècnic, en l’ocupació de productes químics per a la construcció i sistemes per a la seva aplicació. BASF, ofereix solucions de primera línia tecnològica per a la millora del formigó en estat fresc, el sanejament, reparació i protecció del formigó endurit, la projecció de formigó en obres subterrànies, la impermeabilització, la realització de recobriments continus o ceràmics, làmines drenants, entre d’altres.

A BASF, comptem amb una gran diversitat de productes i sistemes que constantment es renoven gràcies a la nostra àmplia capacitat d’innovació.
En els nostres laboratoris desenvolupem una labor d’investigació contínua que ens permet donar solucions intel·ligents adaptades a les necessitats dels nostres clients.

CIVIL MANAGEMENT, S.L.

cm@civilmanagement.com                        www.civilmanagement.com

Vía Augusta, núm. 48-54, 5º 6ª – 08008 Barcelona · telf. 93 266 42 71

Empresa dedicada al Project Management, Consultoria, Projectes i Direcció d’Obra dins de l’àmbit de l’obra civil, tant a nivell públic com  privat. Actua com a interlocutor de la Propietat, la representa davant tercers i coordina els diferents equips en el desenvolupament del Projecte i Obra: Disseny, Direcció Tècnica, empreses contractistes i altres col·laboradors.

Enginyeria Inalba S.L

info@einalba.com                                     www.einalba.com

Domènec Cardenal, 2, 3er, 1ª -25230 – Mollerussa (Lleida) · telf. 973 710 955

Enginyeria Inalba S.L. és una empresa de consultoria dedicada a la realització d’estudis i projectes d’Enginyeria i d’Arquitectura tant en l’àmbit territorial de Catalunya com de la resta del Estat. Des de la seva creació l’ any 1992, ha col•laborat amb les principals administracions públiques autonòmiques i en menor grau amb les administracions de l’estat, així com també amb un gran ventall de promotors privats i empreses constructores.

EISL ha desenvolupat la seva activitat, bàsicament en el camp hidràulic, infraestructura rural i medi ambient, encara que també està especialitzada en el camp de les urbanitzacions. Els seus treballs consisteixen tant en l’elaboració d’estudis i projectes, com en l’assistència tècnica de direcció i control d’obra.

 GRUP MAS CONSTRUCTORS SLU.

info@grupmas.com             www.grupmas.com

Sant Joan del Coll, 92 – 08243 Manresa · Telf. 93 874 50 51

GRUPO ROMERO POLO

romeropolo@gruporomeropolo.com                     www.romeropolo.com

comerç,2 – 26007 Lleida · Telf. 973 22 89 60

HEWLETT PACKARD ESPAÑOLA

www.hp.com/go/graphicarts                       www.hp.es

Camí de Can Graells, 1-21- 08174 Sant Cugat del Vallés · telf. 900 803 638

HP crea noves possibilitats perquè la tecnologia millori la vida de les persones, augmenti la productivitat dels negocis i proporcioni nous canals de comunicació per a la societat. HP és la companyia de tecnologia més gran del món i compta amb un important portfoli en les àrees d’Impressió, Sistemes Personals, Software i serveis en infraestructures de IT, que ajuden a solucionar els problemes dels clients.

QSI AMERICA, Inc

jhossemar@qsiamerica.com        spain@qsiamerica.com     www.qsiamerica.com

World Trade Center, Edificio sur 2º planta- 08039 Barcelona ·   telf.660917887

QSI va ser fundada per Mr. Celso Alvarado el 1992, sent la primera Certificadora de l´Estat de La Florida, creant una organització de serveis professionals que ofereix recolzament per a la millora tècnica i de negocis a les organitzacions en tots els sectors econòmics, a través de la utilització de les normes internacionalment reconegudes en la gestió de sistemes.

SINAPSE

comercial@sinapseenergia.com   www.sinapseenergia.com

Carrer Mariano de Pano,104 – 22500 Binèfar (Huesca) · telf. 974 119 005

Sinapse ofereix solucions per millorar l’eficiència i contribuir a l’estalvi energètic a les xarxes elèctriques, tant en l’enllumenat públic com a privat.
El seu sistema de telegestió punt a punt és adaptable a qualsevol tecnologia existent i no precisa obra civil.

SISMOTOUR

    aramos@sismotur.com                                        www.sismotur.com

Rafael Herrera, 11 – 28036 Madrid . telf. 91 323 82 08

SISMOTUR és l’única consultora a Espanya especialitzada en solucions integrals de senyalització urbana, turística i territorial. Per a això hem desenvolupat un innovador servei web, Signing.net per a la planificació i gestió de la senyalització.

TRANSPORTS URBANS I SERVEIS GENERALS, S.A.L. -TUSGSAL

tusgsal@tusgsal.es                         www.tusgsal.net

Camí de Can Ruti, s/n – 08916 Badalona ·  telf. 93 395 31 11

Empresa dedicada al transport urbà de viatgers del Barcelonès Nord y del servei nocturn de la major part de l’àrea metropolitana de Barcelona.

UNIVERSIDAD EUROPEA DE MADRID

uem@uem.es                                               www.uem.es

Tajo, s/n. Urb. El Bosque – 28670 Villaviciosa de Odón (Madrid) . telf. 91 211 55 53

La Universitat Europea de Madrid ofereix formació internacional d’avantguarda i sempre orientada al món professional. Proporciona als seus estudiants una educació integral, formant capdavanteres i professionals preparats per donar resposta a les necessitats d’un món global, per aportar valor en les seves professions i contribuir al progrés social des d’un esperit emprenedor i de compromís ètic.
Generar i transferir coneixement a través de la investigació aplicada, contribuint igualment al progrés i situant-se en l’avantguarda del desenvolupament intel·lectual i tècnic.

UT MANTENIMENT RONDES 2012

jbeltranf@fcc.es

Alarcon, 29 – 28930 Sant Adrià del Besòs · Telf. 93 303 41 57

WOLTERS KLUWER ESPAÑA S.A

nbascones@wke.es                                                           www.wke.es

Av. Carrilet, 3, 9ª planta, Edifici D – 08902 Hospitalet  de Llobregat.· Telf. 93 344 47 40

Wolters Kluwer Espanya S.A. aporta serveis únics i nous. Líders en el camp de l’Administració Pública, l’Assessoria Fiscal, Laboral i Comptable, els Recursos Humans, l’Assessoria Jurídica, el Medi ambient, la Prevenció de Riscos Laborals i l’Educació. El seu grup integra a Espanya 18 revistes professionals dirigides a més de 70.000 alts directius de l’Empresa; directors generals; de l’àmbit de RR.HH., finances, comptabilitat, màrqueting i comercial. Competeix pel lideratge internacional principalment a Europa i Amèrica del Nord. A més ofereix solucions integrades de Programari i Informació.

 

 

Els comentaris estan tancats.